Денонощна защитена линия за връзка
Viber | Whatsapp : 08 999 444 55

Детективски услуги в София

Може би малко от Вас в живота си са използвали услугите на детектив. И наистина има правоприлагащи органи, които ние търсим в случай на инцидент. Има и други фирми, като например мобилни оператори, юристи, рекламни и други агенции, къде отиваме за да получим необходимата информация за лицето или Частен Детектив. Също така по интересуващите ни въпроси, ние можем да потърсим различни държавни институции, като паспортна служба, училище.

Защо тогава ще ни трябват детективски услуги, ще попитате Вие?

«Детективска Агенция КОП» съществува на пазара в продължение на много години. Нашият опит ни позволява да демонстрираме редица предимства по сравнение с държавните институции и нашите конкуренти, където Вие можете да се обърнете с молба за аналогични проучвания. Основните от тях са: оперативност при работа, достоверност на предоставената информация, работа в строго съответствие с българското законодателство.

Какви услуги ние предлагаме? Търсене на изчезнало лице или откраднато превозно средство, издирване на човек по ЕГН и информация за неговите контакти, разработване на пълно досие на човек, давайки детайлна информация за неговите телефонни обаждания. И това не е пълен списък на нашите услуги. Цялата гама може да се намери на нашия сайт.

Обръщайки се към «Детективска Агенция КОП», Вие получавате гаранция за качество и своевременно изпълнение на поръчките си.