Денонощна защитена линия за връзка
Viber | Whatsapp : 08 999 444 55

Издирване на автомобили избягали от местопроизшествието

През последните години броят на автомобилите по пътищата расте, а с него расте и броят напътно транспортните произшествия, които се случват почти всеки ден. Плътен трафик, липса на опит на шофьора, нарушение на правилата за движение – всичко това може да предизвикат пътно транспортно произшествие. В допълнение умора, намалено внимание, говорене по мобилния телефон и друго разсейване могат също да провокират инцидент.

За съжаление, не всички шофьори са добросъвестни и спазват закона, освен това често се случва да напуснат мястото на произшествието. Някой го прави, защото го е страх от наказание, някой не счита, че е необходимо да стои и да чака, докато пристигне КАТ, а някой умишлено бягат от отговорност, знаейки, че ще им се търси отговорност.

Във всички случаи, ако при ПТП една от страните избяга от местопрестъплението, непременно трябва да се съобщи в КАТ. Да се открие участника в ПТП съвсем не е лесно, поради липса на свидетели на инцидента или водача просто не си спомня или дори не е видял автомобила.

Ето защо, за да се открие избягалия от мястото на автомобилната катастрофа, след уведомяване на КАТ, Ви препоръчваме да се свържете с нашата детективска агенция.

Нашата Детективска агенция КОП» се занимава с издирване на автомобили в продължение на години и то много успешно. Важно е на време да потърсите помощ, тъй като колкото по-рано го направите, толкова повече шансове има да намерим колата избягала от мястото на произшествието. Също толкова важно е и наличието на свидетели, камери за видеонаблюдение на близките сгради и DVR в колата. Освен това, ако укрилата се кола е пострадала в резултат на настъпилото произшествие, това може да бъде важен детайл в разНаблюдението: като опознавателни признаци за идентификация на автомобил при търсенето, както и доказателство за участието му при катастрофата.

Не и без Вашата помощ ще съберем цялата налична информация и ще започнем търсенето на изчезналата кола. Професионализмът на нашия екип, детективските умения, наличието на допълнителна информация са ключа към успеха в намирането на превозното средство.

Доверете ни се и ние няма да Ви разочароваме!