Денонощна защитена линия за връзка
Viber | Whatsapp : 08 999 444 55

Издирване на автомобили в София

Нито един собственик на кола не е защитен на 100% от кражба на превозното му средство. Дори и най-съвременните алармени системи често са безполезни, когато действат опитни автокрадци. Варна и Пловдив са регион с доста тъжна статистика. Странно, но тези региони изпреварват в класацията дори София и Софийска област.

За борба срещу кражбата на коли най-често се използват специални системи против кражба- алармите. Но не забравяйте и основните правила за безопасност, които трябва да спазвате: при напускане на автомобила винаги изключвайте двигателя и заключвайте автомобила, не се доверявайте на поддръжащи услуги, не преотстъпвайте автомобила на непознати.

Намиране на откраднати автомобили в Пловдив

Какво да направим, ако колата ни все пак е открадната? Ако за съжаление сте попаднали в такава ситуация, първата Ви реакция е да се свържете с държавните органи - КАТ. Освен това Ви препоръчваме да се свържете и с детективска агенция,защото:

  • Първо, ще увеличите шансовете си за намиране на колата.
  • Второ, детективите - специалисти намалят времето за търсене на кола до минимум, а също така няма да е нужно да ходите по различни ведомства и да чаквате по дълги опашки.

Майсторите в издирването вършат всичко вместо Вас.

Детективска агенция КОП издирва крадени коли в продължение на много години, и най-важното - успешно и ефективно. Така че, ако колата Ви е открадната не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем.