Денонощна защитена линия за връзка
Viber | Whatsapp : 08 999 444 55

Издирване на откраднат автомобил

Автомобилът – това е имущество, което принадлежи на даден собственик и само той има право да я притежава и да се разпорежда с нея. За много от нас колата е основно средство за предвижване и ние не можем да си представим живота без този вид транспорт.

Но, за съжаление, в наше време не е необичайно явление да ни я откраднат.

Какво да правите, ако са Ви откраднали колата?

Издирване на автомобила в КАТ

Първото нещо, което трябва да направи собственика на колата - да обяви кражбата на колата в КАТ. Освен това, трябва внимателно да огледа мястото, където за последно е било паркирано превозното средство за наличие на следи от кражбата. Също така се препоръчва да се разпитат възможните свидетели - продавачи в магазини в района, чакащите хора на автобусна спирка намираща се в непосредствена близост, служители на близките офиси и бизнес центрове. За съжаление, търсенето на открадната кола по този начин се забавя за неопределено време и в крайна сметка е безрезултатно.

Ето защо ние препоръчваме да се свържете с "Детективска агенция КОП" за помощ в търсенето на кола. И колкото по-бързо го направите - толкова повече шансове имате да намерите липсващия автомобил и да Ви го върнат много по-бързо.

Ние намираме Вашите коли!

Ето защо, веднага след като установите кражбата, първо отиде в КАТ и след това се свържете с нас - "Детективска агенция КОП." Поверете издирването на Вашия автомобил на професионалисти!

Не чакайте обаждане от крадците с предложение обратно да изкупите колата си, а незабавно се свържете с нас! Когато автомобилът е откраднат, времето е основният фактор, който влияе на успеха в търсенето й!

Научете повече за издирването на крадени автомобили на телефон 08 999 444 55. Позвънете сега!

← обратно в списъка с услуги