Денонощна защитена линия за връзка
Viber | Whatsapp : 08 999 444 55

Проверка в изневяра на мъжа/жената

Статистика на изневерите

Провярка във вярностБългария е лидер в броя на разводите, още преди 10 години се разпада всеки трети брак, а днес - всеки втори. Според изНаблюдение на общественото мнение хората биват тласкани към развод поради: изневяра - 24%, бедност - 21%, егоизъм, недоразумения, кавги - 19%.

Изневярата - днес това не е рядкост! 75% от мъжете поне веднъж в живота си са изневерили на съпругата си, до като за една жена е по-малко вероятно да изневери на мъжът си - само 25% от омъжените жени поне веднъж са изневерили на съпруга си.

Изневярата и социалните мрежи

Според статистиката социалните мрежи са причина за разпад на 15 % от браковете, такъв е процента на разводите заради виртуални изневери. Според психолози, с всяка следваща година, разводите заради социалните мрежи ще се увеличат, тъй като социални мрежи проникват все по-дълбоко в живота ни. Много хора търсят среща с нови хора в мрежата, за да се защитят от самотата в бракa, за да получат нови емоционални преживявания. Но само 5% от интернет запознанствата завършват с истински романтични отношения, а до брак се стига много рядко.

Искате ли да знаете с кого и за какво си разговаря Вашата половинка? С кого се среща? Обърнете се към частен детектив!

Частният детектив срещу достъпна такса и бързо изпълнение на Вашата поръчка ще Ви помогне да получите отговорите на тези деликатни въпроси. За да се свържете с частен детектив - натиснете тук!

Научете повече за нашите услуги по телефон 08 999 444 55. Обадете се сега!

 

← обратно в списъка с услуги