Денонощна защитена линия за връзка
Viber | Whatsapp : 08 999 444 55

Намери човека

Да намериш изчезнало лице не винаги е лесно. Какво толкова сложно има, бихте си помислили? Нали в съвременния свят има всичко за поддържане на постоянна връзка между хората: мобилни телефони, интернет, възможност да си уговорите среща на адреса, където живее човекът или работното му място. За съжаление, не винаги самостоятелното търсене на изчезнал човек е успешнo. За съжаление използването на услугите на държавните органи, също не дава 100% гаранция за положителен резултат от разНаблюдението.

Ето защо ние Ви препоръчваме незабавно да се обърнете към професионалисти по издирване в ситуации, когато не можете да откриете любимия човек. Екипът на "Детективска агенция КОП" е с дългогодишен опит в организирането на дейности по издирване. Това ни позволява успешно да изпълняваме всички молби на нашите клиенти по издирване на изчезнали хора.

Работата на нашата агенция се основава на следните принципи:

Професионализъм Нашият екип се състои от най-добрите специалисти в областта на детективското разНаблюдение, с много опит и нужното образование
Конфиденциалност Цялата предоставена от нас информация, остава в агенцията, всички оригинали и копия на документите се унищожават след приключване на задачата.
Законност Ние не нарушаваме закона, Вашите права и правата на трети лица
Формалност Сключването на договор е задължителна стъпка в работата ни с Вас
Гъвкава ценова политика Цената на нашите услуги е индивидуална за всеки клиент и разследван случай
Рабоим самостоятелно Ние работим без посредници и Ви предоставяме цялата събрана информация

Издирване на човека по фамилия

На първо място, ние извършваме търсене на изчезнало лице на база неговите основни данни - име, презиме и фамилия. Спрямо наличните данни, ние събираме цялата необходима информация за лицето: дата на раждане, постоянен адрес, адрес на пребиваване и мястото, където последно е видяно търсеното лице.

Издирване на човек по телефонния му номер

Изчезнало лице, може да се издири и по телефонния му номер. Откриваме и анализираме информацията, получена използвайки данните за контакт на липсващото лице, с неговите приятели и роднини.

Ако сте изпаднали в трудна ситуация и се нуждаете от помощ при намирането на изчезнало лице, моля, свържете се с "Детективска агенция КОП".