Денонощна защитена линия за връзка
Viber | Whatsapp : 08 999 444 55

Пеленгация на телефон

В съвременния свят почти всеки има свой собствен мобилен телефон: ученици, пенсионери, да не говорим за младите хора и работещите. Въпреки това наличието на мобилен телефон не предоставя 100% вярна информация за местонахождението на дадено лице. В условия на мегаполис изчезването на човек е явление, което за съжаление не е рядкост. Многобройни инциденти, аварии, формират разочароваща статистика за изчезнали хора. Като допълнение ще споменем, че често се прекъсва комуникацията с близки и роднини, в резултат на кавги и разногласия, но когато се опитаме да възобновим отношенията, е твърде късно: данните за контакт са загубени или променени.

Или може би просто се интересувате къде е в момента Ваш близък. И какво да правим в такива ситуации? Потърсете професионалната детективска помощ на фирма "Детективска агенция КОП". Нашият екип от професионалисти в най-кратки срокове ще осъществи всички необходими действия за ефективното намиране на изчезналото лице.

Пеленгация на мобилен телефон

Благодарение на пеленгацията на мобилен телефон е възможно регистриране на местоположението на човек с точност до няколко метра. Това може да стане по два начина:

Метод С помощта на специално оборудване Чрез станциите на мобилните оператори
Същност Специално оборудване от няколко точки хваща сигнала на телефона и по този начин определя местоположението. Телефонът автоматично (независимо от това дали разговаряте или не) изпраща идентифициращ сигнал до мобилния оператор. Данните се записват автоматично и се съхраняват в продължение на няколко години, което прави възможно да се проследи движението на дадено лице в продължение на дълъг период от време.

Онлайн пеленгация на телефон

Услугата е достъпна за Всички наши клиенти. Всичко, което е нужно да направите е да ни се обадите и да продиктувате телефонния номер на лицето, което Ви интересува.

Възможно най-скоро, с помощта на съвременно оборудване и прилагане на най-новите технологии ние ще определим къде се намира човека и ще Ви предоставим лично пълна информация къде се намира лицето при спазване на поверителност и законност на проведените действия.

Научете повече за нашите услуги на телефон 08 999 444 55. Позвънете сега!

 

← обратно в списъка с услуги