Денонощна защитена линия за връзка
Viber | Whatsapp : 08 999 444 55

Проучване на конкуренти

 

Проучване на конкурентиВ условията на пазарна конкуренция, в борбата за ресурси, по-голям шанс за успех има този, който умело използва проучването на конкуренцията в своя полза. Значението на икономическото, бизнес или конкурентно разузнаване е трудно да се оцени, нейното ефективно използване може да се окаже решаващ фактор, който ще доведе дружеството до успех и висока рентабилност.

 

Използването на техниките и методите за конкурентно разузнаване ще даде възможност на Вас и Вашата компания да:

  • Откриете нови благоприятни възможности за бизнес преди конкурентите си
  • Разкриете опити на конкурентите да получат поверителна информация от компанията, или да установите вече настъпило изтичане на информация от компанията
  • Идентифицирате канала на изтичане на информация от компанията
  • Предотвратите приемането на неправилни управленчески решения
  • Осигуряване на ефективни политики за управление на риска,на бизнес - процесите
  • Реагирате бързо на променящите се бизнес условия

Целта на конкурентно разузнаване е да се гарантира сигурната защита на компанията от външни заплахи, както и търсенето на нови възможности за бизнес.

 

Ефективността от прилагането на методи и техники за конкурентно разузнаване може да се отрази включително и на финансовите показатели. Например: за да получите изгода от сливания и придобивания на компакии, победа в търгове и др.

 

Конкурентното разузнаване е ефективно само при условие, когато разузнавателните дейностти са извършени от грамотни и компетентни специалисти. Детективска агенция КОП разполага с персонал от професионалисти, които имат знанията и най-важното - опита в разузнавателните дейности. Свържете се с нашата детективска агенция, ние ще се радваме да помогнем за решаване на Вашите бизнес проблеми!

 

Научете повече за детективските услуги на "КОП" на телефон 08 999 444 55. Позвънете сега!

 

← обратно в списъка с услуги