Денонощна защитена линия за връзка
Viber | Whatsapp : 08 999 444 55

Наблюдение на деца

Децата - тези, за които ние се тревожим може би най-много в живота си. Къде ходят те, с кого се срещат, как прекарват свободното си време, посещават ли училище редовно?

Всички родители навярно си задават такива въпроси. Но как да се намерят отговорите за тях? Нали не винаги детето ще каже истината, или да разкаже всичко до край.

В такива ситуации, Ви препоръчваме да се свържете с нашата детективска агенция. Това е мястото, където експерти в своята област ще организират професионално наблюдение на Вашето дете. Без помощта на детектив, ще бъде доста трудно за родитеелите да се справят с този проблем.

На първо място, най-често се изисква наблюдението на детето да се извършва през целия ден, включително през работното време на родителите.

На второ място, не всички семейства притежават специализираното оборудване, необходимо за наблюдение: видео камера и фотоапарат, извършващи запис и снимки с високо качество.

Трето, родителите не винаги обективно оценят ситуацията, често заради родителски инстинкт могат да се издадат при наблюдение. При детективско наблюдение тези ситуации са изключени.

"Детективска агенция КОП" предлага услуги с професионални детективи. Преди организиране на наблюдението ние стриктно обсъждаме с клиента всички ключови моменти: условията на наблюдението, срокове, каква информация е необходимо да получават, каналите за предоставяне на информацията. Видяното със собствените очи е най-сигурното доказателство.

Ето защо ние можем да гарантираме точността на цялата предоставена информация. В допълнение, ние работим на принципа на върховенството на закона: действаме изключително в рамките на националното законодателство. Докладите, изготвени за събитията са предвидени само за клиента, така се гарантира поверителност на наблюдението.

Ако искате да получите точна и ясна информация за ежедневните движения на детето си, къде ходи, с кого и къде се среща, какви мероприятия посещава, за неговите възможни пагубни пристрастия и навици обърнете се към "Детективска агенция КОП".

Ние Ви гарантираме ефективност и конфиденциалност на всички дейности.