Денонощна защитена линия за връзка
Viber | Whatsapp : 08 999 444 55

Наблюдение на автомобил с GPS

Детективска агенция КОП широко използва съвременни технологии в работата си. Например, ако се свържете с нашата детективска агенция, можете да се възползвате от услугата за проследяване на обект чрез сателит.

Струва си да се възползвате от тази услуга, ако искате, например, да проверите Вашия съпруг / съпруга за вярност, проследявайки движението му из града през деня, или искате да проконтролирате движението на детето си из града, в момент, когато Вие не може да бъдете с него.

По-долу можете накратко да се запознаете с принципа на проследяване чрез сателитни системи, както и да видите резултата - карта на придвижването на обекта из града и таблица посочваща времето и местоположението на обекта.

 

Научете повече за нашите услуги на телефон 08 999 444 55. Позвънете сега!

 

← обратно в списъка с услуги

 

Всеки обект излъчващ радиовълни (електромагнитно лъчения) в определен диапазон може да бъде определен в проатранството с висока точност. За да се извърши това, ще е необходимо специално оборудване или цял набор от системи.

Такива системи са: глобалната навигационна спътникова система и GPS (Global Positioning System).

И двете системи са разработени независимо една от друга от министерствата на отбраната на двете силни държави Русия и САЩ. С помощта на тези системи може да се определи времето, разстоянието и местоположението на обекти, които излъчват радио сигнали във всяка точка на земята. Използването едновременно на двете системи позволява определянето на обекти в пространството до 2-3 метра. Това оборудване се използва от специалните служби на различни нива, за да се решат проблеми от национално значение. Така например, Министерството на вътрешните работи използва широко тези системи за проследяване на хора при предотвратяване или разкриване на престъпления.
Също така те са достъпни и за граждани и имат приложение и за търговски цели. Един пример за това - навигация, GPS приемници, телефони, смартфони и други устройства.