Денонощна защитена линия за връзка
Viber | Whatsapp : 08 999 444 55

Търсене на хора

В съвременния свят, за съжаление да изгубиш човек не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Всеки ден се случват десетки катастрофи и инциденти, извършват се стотици престъпления и нарушения. Ситуации, в които хората могат да спрат да се свързват с обществото. Освен това, ние често губим връзка с близки до нас хора след караници, спорове, промяна на адрес на местоживеене. И в резултат на това да се намерим отново е често невъзможно.

Ако сте в подобна ситуация и се нуждаете от помощ да намерите човек или член на семейството, моля свържете се с Детективска Агенция КОП. Ние сме майстори в детективския бизнес, професионалисти с много годишен успех в търсенето на изчезнали хора. Именно дългогодишният опит и професионализъм ни помагат да извършваме ефективно и своевременно нашите детективско-издирвателни дейности.

Търсене на изчезнали хора

Какви мерки се прилагат за издирване на изчезнало лице?

Събиране на информация Събиране на всички видове информация за изчезнало лице: лични данни, приятели, познати, последен адрес на пребиваване, възможно появяване на обществени места. Ние използваме различни методи: проучване, консултиране, наблюдение, разговор.
Анализ След това обобщаваме цялата получена информация, систематизираме най-важното, което може да промени радикално хода на разНаблюдението, опитвайки се да обръщаме внимание на малките неща, които често водят до намиране на човека.
Резултат В резултат на извършване на подробен анализ на цялата информация ние правим изводи за евентуалното местонахождение на човека, проверяваме тези опции и така Вие ще получите пълен отчет за извършената работа.

Подробности за търсенето на хора

Търсене на хора по фамилия

Търсене на изчезнало лице, на първо място, се осъществява на база неговите основни идентификационни данни - собствено име,презиме и фамилия. В допълнение, търсенето може да се извършва и в съответствие с друга налична информация: дата на раждане, адрес или регистрация по местоживеене, телефонен номер, номер на автомобил, месторабота, обучение, приятели, познати, роднини.

Обръщайки се към Детективска агенция КОП Вие получавате гаранция за успешно и ефективно издирване на любимия човек. Липсата на новини и информация за изчезналия е все още половин беда, важно е своевременно да се започнат действия по издирването и да се включат специалисти в детективските раследвания.